Gå til hovedindhold

Find og bestil et gratis foredrag

Ellen Gammelmark
8. klasse - 3. g

Overvægt og relaterede følgesygdomme udgør en global og voksende epidemi, og interessen for fedtvæv og dets rolle i vores helbred er derfor enorm. 

Hvide fedtceller er ansvarlige for at...

læs mere

Frank Manfred Hansper
1. g - 3. g

I en verden hvor usikkerheden om, hvad vi egentlig putter i munden, bliver større, hvad enten det er drinks i nattelivet eller maden på bordet, er det vigtigt med nogle nye "kemiske" øjne, der...

læs mere

Cecilie Amalie Neijendam Thystrup
8. klasse - 3. g

Vi kender den allesammen - den findes i små og store størrelser, både naturlig og med smag af fx nødder eller appelsin. Chokoladen er en delikatesse, som har været nydt overalt i verden i mere end...

læs mere

Anna Billeschou
8. klasse - 3. g

Hvad er tarmen egentlig? Sørger den for mere end bare at skille sig af med ufordøjet mad og affaldsstoffer? 

Vores tarm er et vigtigt organ i kroppen, og den bliver brugt til at...

læs mere

William Th. Wajn
8. klasse - 3. g

Mikroorganismer er over alt omkring os og påvirker vores hverdag på mange måder i både vores fødevarer, men også i den medicin, som er livsnødvendig for bl.a. sukkersygepatienter. 

Jeg...

læs mere
NSA

Jonas Laurberg Simonsen
8. klasse - 3. g

Mug findes overalt omkring os. Mug opfattes af de fleste alene som en negativ organisme uden nogen positive egenskaber (overhovedet). Men faktisk spiller mug en meget positiv og central rolle i...

læs mere