Billede af det nationale naturfagsvejledernetværksmøde

Materialer for naturfagsvejledere

Materialer for naturfagsvejledere

Find materialer fra netværksmøderne og inspiration på temaer her.

astra girl

Sider

Nationalt netværksmøde for naturfagsvejledere med temaet "Naturfagsvejledernes arbejde med kompetenceorienteret naturfagsundervisning"

Sider

Tema om naturfagshandleplanen - find skabelon for udvikling af handleplanen og et bud på hvordan processen kan struktureres.

Sider

Tema om naturfagshandleplanen - find skabelon for udvikling af handleplanen og et bud på hvordan processen kan struktureres.

Sider

Nationalt netværksmøde for naturfagsvejledere med temaet "Evaluering i naturfagene"

Sider

Formålet med netværksmødet var at styrke den enkelte naturfagsvejleder og det lærende netværk mellem naturfagsvejledere fra landets skoler og kommuner. Find materialer, præsentationer og program fra mødet.

Sider

Formålet med det nationale netværksmøde for naturfagsvejledere var at styrke den enkelte naturfagsvejleder og det lærende netværk mellem naturfagsvejledere fra landets skoler og kommuner.

Sider

Ledelse, der løfter naturfagsundervisningen 2021

Sider

Naturfagsvejledere er vigtige aktører for arbejdet med at styrke den naturfaglige kultur på skolerne, og de spiller en central rolle i facilitering af fagteamsamarbejde og den faglige udvikling af naturfagsundervisningen.

Sider

Her finder du materialer fra arrangementerne 'Ledelse, der løfter naturfagsundervisningen'.

Sider

Her finder du materialer fra temadagene 'Ledelse, der løfter naturfagsundervisningen'.

Sider

Læs og forstå de nye faghæfter fra 2019.

Samarbejdspartner

partner-logo
Konsulent Thomas Sandholm Hald

Thomas Sandholm Hald

Konsulent

Kontakt Thomas, hvis det drejer sig om netværket for de kommunale naturfagskoordinator i Nordjylland, eller hvis det drejer sig om det nationale netværk for naturfagsvejledere.
Konsulent Majbrit Keinicke

Majbrit Keinicke

Konsulent

Kontakt Majbrit, hvis du har spørgsmål vedrørende NAFA, eller hvis det drejer sig om det nationale netværk for naturfagsvejledere.

Modtag Astras nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, der inspirerer! Med gode idéer, ny viden og inspiration til hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Skip to content