Gå til hovedindhold

Forløb og aktiviteter

Vi fandt 640 materialer

Evolutionsstien - Fra Big Bang til Nutid

Oplev universets dannelse og livets udvikling på jorden på en gåtur fra Big Bang til nutiden i naturvidenskabeligt grundforløb. Når eleverne følger ”Evolutionsstien” - en applikation til iPad, vil de få et indtryk af de enorme tidsforløb, der ligger bag Universets dannelse og udvikling samt Jordens...
1. g

Naturgenopretning af Vester Nebel Å

Naturgenopretning af Vester Nebel Å -natursyn i forandring er et undervisningsforløb målrettet 7.-9. klasse. Vil man arbejde tværfagligt sammen med fysik/kemi, biologi og geografi (se andet forløb om Harteværket – energiomsætning og el-produktion ), egner forløbet sig bedst til 9. klasse. Forløbet...
7. klasse til 9. klasse

Fysik: Hvad er vægtløshed? (2/4)

I denne video gennemgår Science Guides hvad vægtløshed er. Der gennemgås også hvad et kredsløb om Jorden er, og hvordan man beregner hvilken hastighed man skal bevæge sig med, for at holde sig i kredsløbet.
10. klasse til 3. g
Verdensmål.nu naturfagene fællesfagligt 7.-9. klasse

Verdensmål.nu - Biologi, fysik/kemi og geografi fællesfagligt - 7.-9. klasse

Elevbog og lærevejledning til arbejdet med FNs verdensmål i 7.-9. klasse. Verdensmål.nu 7.-9. klasse er struktureret i fire undertemaer med tv-klipsamlinger, korte elevtekster og nærværende og praktiskorienterede opgaver. Opgaverne arbejder med problematikkerne: Sundhed og bæredygtighed, Den store verden, Børneliv og Gør en forskel.
7. klasse til 9. klasse
verdensmål.nu - 4.-6. klasse © Foto: Ole Haubo

Verdensmål.nu - natur/teknologi og dansk 4.-6. klasse

Elevbog og lærevejledning til arbejdet med FNs verdensmål i 4.-6. klasse. Verdensmål.nu 4.-6. klasse er struktureret i fire undertemaer med tv-klipsamlinger, korte elevtekster og nærværende og praktiskorienterede opgaver. Opgaverne arbejder med problematikkerne: Sundhed og bæredygtighed, Den store verden, Børneliv og Gør en forskel.
4. klasse til 6. klasse

Metaldiskotek i vand

Vand er så godt et opløsningsmiddel, at det kan opløse nogle metaller. Normalt kan man ikke se at det sker, men i dette forsøg kan vi få metallet til at lyse, når det opløses!
7. klasse til 3. g

Kan et æg suge vand til sig?

Et råt æg har gennemsigtig æggehvide. Hvis du koger ægget, så bliver æggehviden hvid. Men æggehviden kan faktisk blive gennemsigtig igen!
0. klasse til 9. klasse