Gruppebillede af deltagere til et arrangement

Find en naturfagskoordinator

Din naturfagskoordinator har ansvaret for at koordinere og styrke naturfagsindsatsen i din kommune. De fleste kommuner har en naturfagskoordinator, der har sin daglige gang i børne- og unge-forvaltningen, men koordinatoren kan også være tilknyttet en institution.

Nedenstående Danmarkskort er et dynamisk øjebliksbillede som opdateres løbende. Astra samarbejder med kommunerne om at de nævnte naturfagskoordinatorer har et formelt kommunalt mandat for udøvelsen af deres funktion.

 
astra girl
astra girl
Nanna Munk-Hansen

Nanna Munk-Hansen

Konsulent

Kontakt Nanna, hvis du har spørgsmål vedrørende ungdomsuddannelsesområdet. F.eks. netværket for naturvidenskabskoordinatorer på gymnasierne eller netværket for ressourcepersoner på erhvervsskolerne.
Konsulent Flemming Sjølin Bauer

Flemming Sjølin Bauer

Konsulent

Kontakt Flemming hvis du er kommunal naturfagskoordinator i Region Sjælland eller Region Hovedstaden, hvis du har spørgsmål vedrørende UdviklingsRum 2021-22 eller netværk for naturvidenskabskoordinatorer på gymnasierne.
Forankringschef Bo Lykke Fredsgaard

Bo Lykke Fredsgaard

Forankringschef

Bo har ansvar for Astras forankringsindsats i kommuner, regioner og på uddannelsesinstitutioner. Kontakt Bo hvis du er regional naturfagskoordinator, eller er med i netværket af naturfagsvejledere på grundskolerne.

Modtag Astras nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, der inspirerer! Med gode idéer, ny viden og inspiration til hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Skip to content