Elever måler reaktionstid

Mål på dig og dine kammerater

7-10 lektioner

Uddannelsestrin

Mål på dig og dine kammerater

7-10 lektioner

Aktiviteter i forløbet

Aktiviteter
Menneskets vigtigste sans er synet. Og vi har svært ved at se i mørke. Derfor er lys ofte en begrænsende faktor for, hvad et menneske kan præstere. I aktiviteten programmerer eleverne en lysmåler ved hjælp af en micro:bit, og derefter tester de, hvor meget lys de har brug for, når de fx skal læse en bog.
Aktiviteter
hvorfor er E-sportsholdet Astralis så gode? De er usædvanligt hurtige på tasterne - en kombination af høj reaktionstid og meget hurtige bevægelser.
Aktiviteter
Hvor mange tal kan I huske? Og hvor hurtigt kan I finde tal og figurer? Eleverne programmerer en micro:bit til at måle deres reaktionstid.
Aktiviteter
Hvor hurtigt kan du gribe en genstand? I skal videreudvikle på en reaktionstidsmåler, så den kan måle tiden, fra I slipper, til I griber igen.
Aktiviteter
Søvn er vigtigt for mange faktorer. Søvn er vigtig for, hvad du kan præstere, fx i sport. Søvn øger både koncentrationsevnen og præsentationsevnen. Roger Federer, en af verdens største tennisspillere, sover fx 11-12 timer i døgnet.

No results found.

Modtag Astras nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, der inspirerer! Med gode idéer, ny viden og inspiration til hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Skip to content