Illustration af planter på mars

Dyrk planter på Mars

10-20 lektioner

Klassetrin

Dyrk planter på Mars

10-20 lektioner

Aktiviteter i forløbet

Aktiviteter
Vand på Jorden har dannet forskellige landskabsformer. Disse landskabsformer kan ses på andre planeter, hvilket indikerer, at der har været vand.
Aktiviteter
Eleverne vælger, hvilke materialer de vil bruge til at konstruere deres plantekuvøse ud fra deres undersøgelser. Eleverne designer selv deres undersøgelser, som kan hjælpe med at vælge, hvilke materialer de skal arbejde med.
Didaktisk ressource
Hent metodekortet, som indeholder tre arbejdsark til aktiviteten læg en plan der kan bruges under delprocessen konkretisere.
Didaktisk ressource
Hent metodekortet, som er et arbejdsark til aktiviteten opgavefordelingen, der kan bruges under delprocessen konkretisere.
Aktiviteter
Denne aktivitet går ud på at bygge en lyssensor med micro:bit, der siden skal benyttes til at måle lysintensiteten i plantekuvøsen som et mål for fotosyntesen.
Aktiviteter
Eleverne præsenterer deres forslag til en plantekuvøse i en video til Elon Musk. De bruger deres undersøgelser som begrundelse for deres valg af materialer og udformning.

Modtag Astras nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, der inspirerer! Med gode idéer, ny viden og inspiration til hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Skip to content