Billede af hare

Bevægelse i naturen

3-4 lektioner

Uddannelsestrin

Bevægelse i naturen

3-4 lektioner

Aktiviteter i forløbet

Aktiviteter
Når dyr løber rundt i naturen, har de forskellige måder at finde en dyremakker eller mage på. I dette program leger vi, at to micro:bits er dyr. De to dyr kan finde hinanden ved hjælp af den indbyggede radio.
Aktiviteter
I dette program kan I vælge tid i minutter og sekunder. Programmet tæller ned, til tiden er gået, og legen stopper. Desuden kan tiden vises og nulstilles undervejs.
Aktiviteter
Tilføj sanser til dit dyr med til Hummingbird Bit. Så kan dit dyr få anderledes sanser, end dem der er indbygget i Micro:bit.
Aktiviteter
Dyr bevæger sig på et utal af måder, når de er på flugt, jager eller blot bevæger sig rundt i landskabet. Mange elementer i dyrenes omgivelser spiller ind, når de skal bevæge sig omkring, fx vind, vegetation, sand, sne m.m. Vi mennesker bevæger os også forskelligt, alt efter hvordan vejret er, og om vi løber, går, klatrer i træer eller hopper over en bæk

Modtag Astras nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, der inspirerer! Med gode idéer, ny viden og inspiration til hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Skip to content