Billede af virtuel videndelingscafé

Virtuel videndelingscafé for naturfagskoordinatorer 2022

Igen i år inviterer vi alle kommunale naturfagskoordinatorer til en virtuel videndelingscafé med fokus på udbyttet af årets Big Bang-konference.

Formålet er, at I som naturfagskoordinatorer udveksler erfaringer med brugen af Big Bang-konferencen samt deler konkret inspiration fra årets konference.

Arrangementet er struktureret omkring to hovedspørgsmål:

  • Hvordan brugte I som kommunale naturfagskoordinatorer Big Bang-konferencen i år?
  • Hvilken konkret inspiration tog I med hjem fra årets konference?

 

N.B. Videndelingscaféen er åben for alle naturfagskoordinatorer, men er selvfølgelig først og fremmest relevant for dig, der selv deltog i konferencen eller vil have inspiration til, hvordan du kan bruge den fremover.

Praktisk information

Målgruppe

Naturfagskoordinatorer

Geografisk område

Syddanmark

Pris

Gratis

Uddannelsesområde/fag

Grundskole

Tilmeldningsfrist

Astras hjemmeside er under omlægning. Tilmelding kommer derfor til at foregå via systemet Conference Manager som også bruges i forbindelse med Big Bang-konferencen. Alle naturfagskoordinatorer skulle have fået tilsendt en mail-invitation med link til tilmelding. Alternativt kan du bruge linket her: Tilmelding til virtuel videndelingscafé

Hvornår?

20. april 2022 14.00 til 16.00

Hvor?

Online i Google Meet

Kontakt

Flemming Sjølin Bauer
fsb@astra.dk

Flere begivenheder

Begivenheder til samme målgruppe

Begivenheder

Er du på Big Bang-konferencen, så kom forbi til et uformelt netværksarrangement. Hils på hinanden, de regionale konsulenter i Astra og Astras nye Forankringschef.

Begivenheder

Kom til videndeling blandt naturfagskoordinatorer om arbejdsopgaver, indsatsområder og problemstillinger i arbejdet med at understøtte og udvikle en kommunal naturfaglig kultur. Slagelse kommune giver et indblik i deres naturfagsindsats.