Regionalt naturfagskoordinatormøde

Regionalt naturfagskoordinatormøde 2023 – Nordjylland og Midtjylland

Formål:

  • De regionale naturfagskoordinatormøder har til formål, at styrke den enkelte naturfagskoordinator og det lærende netværk mellem naturfagskoordinatorer fra kommuner i regionerne.
  • Formålet med det regionale naturfagskoordinatormøde i januar 2023, er at understøtte naturfagskoordinatorernes arbejdsopgaver, indsatsområder og problemstillinger ift. kompetenceløft og kapacitetsopbygning med udgangspunkt i den kommunale naturfaglige kultur.

 

Hvad skal der ske?
Mødets tema “Kompetenceløft og kapacitetsopbygning” bliver rammesat ud fra strategiske strømninger og forskning på området. Naturfagskoordinatorerne videndeler og sparrer omkring visionerne for og arbejdet med kommunernes kapacitetsopbygning på naturfagsområdet. Derudover bliver naturfagskoordinatorerne præsenteret for ressourcer, der kan være med til at understøtte kommunens strategiske arbejde med kompetenceløft og kapacitetsopbygning.

Tilmelding
De kommunale naturfagskoordinatorer har modtaget en mail den 25. november, hvor det er muligt at tilmelde sig mødet. Tilmelding eller framelding er senest fredag den 20. januar 2023.

Program

 

Praktisk information

Målgruppe

Kommunale og regionale naturfagskoordinatorer

Geografisk område

Nordjylland og Midtjylland

Pris

Gratis for kommunale og regionale naturfagskoordinatorer

Uddannelsesområde/fag

Grundskole

Tilmeldningsfrist

Tilmeldingsfristen er den 20. januar 2023.

Hvornår?

25. januar 2023 09.30 til 25. januar 2023 15.30

Hvor?

Ungdomsskolen - AtriumgårdenReberbanen 138800 Viborg

Kontakt

Thomas Sandholm Hald
tsh@astra.dk

Flere begivenheder

Begivenheder til samme målgruppe

Skip to content