Gå til hovedindhold

Projekter

LEAPS

LEAPS er et initiativ, som omstiller folkeskoler til undervisning efter de pædagogiske principper bag projektbaseret...

Science Talent Mønsterbryder - database

Her på siden har vi samlet vores anbefalinger og erfaringer fra projektet Science Talent Mønsterbryder - et projekt som fra 2013 - 2017 har fokuseret på at stimulere og støtte naturvidenskabeligt dygtige elever til at udfolde og udvikle deres talent, uanset social baggrund. 

Science Talent Junior - database

Science Talent Junior er et supplerende inspirations- og undervisningsforløb for de mest talentfulde elever i naturvidenskab og matematik i 7. og 8. klassetrin. 

 

Science Talent Genius - database

Egmont Fonden og Science Talenter igangsat en indsats for at give de højtbegavede børn faglige udfordringer, muligheder for at udvikle deres sociale kompetencer og at møde andre højtbegavede børn.

Engineer the Future rundspørge

Engineer the Future har i samarbejde med Deloitte consulting lavet en rundspørge der peger på, at sandsynligheden for, at elever får interesse for naturvidenskab og teknologi stiger gennem virksomhedssamarbejde.

Lærerkonferencen - Insero - 2018

Teachers try science

Med undervisningsmaterialet og websitet ”Teachers Try Science” vil IBM være med til at sætte STEM på uddannelsesdagsordenen og uddanne fremtidige talenter.

3D printet humanoid robot - Foto: Wikimedia/Jasonprost

Robotter i Folkeskolen

I forskningsprojektet Robotter i Folkeskolen (RIF) var udgangspunktet, hvordan folkeskoler begrundede deres investeringer i robotter til undervisningen.