Gå til hovedindhold

Projekter

Entrepreneurship in Education in the Baltic Sea Region

Formålet og ambitioner i projektet har været at tage initiativ til indledende møder mhp. at etablere et samarbejde inden for entreprenørskabsuddannelse i Østersøregionen. At udforske potentielle områder for et tættere samarbejde ved at dele viden og god praksis. At fremme strategiske arbejde inden for dette felt.

Fremtidens undervisningsfacilitet

Med projektet Fremtidens Undervisningsfacilitet har Kata Fonden demonstreret, hvordan nyindretning af de danske naturfagslokaler kan øge glæden ved naturfagene og styrke fagligheden.

Fra Talentmasse til Entreprenørskab

Fra Talentmasse til Entreprenørskab - et projekt om at styrke entreprenørskab i Region Midtjylland for elever ved erhvervs- og ungdomsuddannelsesinstitutioner og studerende ved erhvervsakademier.

Elever tester deres nye raket. © Sanne Vils Axelsen for Astra

Fagligt Entreprenørskab

Projekt Fagligt Entreprenørskab vil hjælpe med at inkludere og fastholde fagligt og socialt udsatte unge i deres erhvervsuddannelse.

Skolernes innovationsdag

Innovation og entreprenørskab er på skemaet, når skolernes innovationsdag afholdes. Formålet er at inspirere lærere og elever til at tænke mere innovativt.

iTEC

iTEC (Innovative Teknologier til et Engagerende Klasseværelse) var et fire-års forsknings-og udviklingsprojekt, hvis fokus var at ændre den metode, som IT blev brugt på uddannelsesinstitutioner.

SubUniversity

SubUniversity er et mentorbaseret brobygningsprojekt som udbydes i samarbejde mellem gymnasier i Region Midt og Aarhus Universitet.

ScienceLab

ScienceLab er et naturvidenskabeligt samarbejde mellem Faaborg Gymnasium og folkeskoler i Faaborg - Midtfyn Kommune...

Talent med Bredde

Projekt Talent med Bredde handler om at udvikle en model for undervisning, der kombinerer bredt rettet talentmotiverende undervisning i klassen med et skræddersyet talentudviklingsforløb for nogle få udvalgte elever.