Gå til hovedindhold

Kalender

Workshop - Big Bang 2018 - @Astra - Foto: Jacob Due

Laboratorie og sikkerhedskursus

Meget af undervisningen og arbejdet i fysik/kemi foregår i laboratorier med glasvarer, kemikalier og kogende væsker, som kan udgøre en potentiel risiko for at komme til skade. Det er derfor vigtigt, at man som lærer kender gældende regler og ved, hvordan man skal forebygge uheld.
19. aug. 2019 til 02. sep. 2019
Microbit til Big Bang 2017 - Foto: Thomas Evaldsen © Astra

Micro:bit i dybden

Dagen byder på hands on opgaver med micro:bit. Du får mulighed for, at gå i dybden med konkrete fysiske opbygninger samt får eksempler på hvordan micro:bit kan drages med ind i Naturfagene.
27. aug. 2019

Universets historie

Har du undret dig over hvordan alting er opstået? Så er dette foredraget for dig.
27. aug. 2019

Tværfagligt feltarbejde

Kom med på feltarbejde, hvor vi genrerer spørgsmål, som kan undersøges med udgangspunkt i både biologi, geografi og fysik/kemi.
28. aug. 2019
Engineering Day. © Engineer the Future/Mikal Schlosser

Konference: Naturfagene ud af boksen

Naturfagene ud af Boksen afholdes d. 3. sep. kl. 8-16 på Learnmark, Stadionsvej 2 i Horsens og indledes med et brag af idémanden bag kemishow, Peter Hald og afsluttes med et underholdende foredrag af Morten D.D. Hansen.
03. sep. 2019
(c) John Tann [CC BY 2.0], WikiMedia Commons

Svampekursus

På dette kursus går vi med en svampeekspert på jagt efter svampe i skoven. Vi lærer at finde vej gennem svampenes systematik og identifikation, vi studerer svampenes forekomst og levesteder i naturen.
05. sep. 2019
Workshop med Microbits og Hummingbird - Foto: Thomas Evaldsen © Astra

Dataopsamling med micro:bit

Micro:bitten indeholder selv en del forskellige sensorer, og man kan koble endnu flere til den. Brug sensorerne i micro:bit og få vist data i Excel.
12. sep. 2019