Gå til hovedindhold

UNF Chemistry Camp 2020

Sæt hverdagskemien på skoleskemaet. Foto: Pelle Rink ©Astra

Chemistry Camp 2020 byder velkommen til en science camp fyldt med kemi, laboratorie øvelser og meget andet.

På campen vil du og dine meddeltagere få mulighed for at skifte bekendtskab med kemiens mange grene. Det faglige program introducerer både de mere klassiske former for kemi som organisk, uorganisk og analytisk kemi og de nyere områder som computer modellering og polymer kemi.

Chemistry Camp er en af UNFs laboratorieorienterede camps, hvilket betyder at du i løbet af ugen vil komme til at lave synteser og forsøg der overgår dem man støder på i gymnasiet. Vi kommer til at arbejde i moderne laboratorier med apparatur, der spiller en stor rolle i kemikeres hverdag. Underviserne er engagerede frivillige universitetsstuderende. 

Praktisk info

Forudsætningerne for at kunne deltage på campen er bare at du har interessen og går på, kommer lige fra eller skal til at gå på en gymnasial uddannelse. Vi er ligeglade med dine karakterer bare du er vild med kemi.

Pris og tilmelding

Prisen for campen er 500 kr. inkl. kost, logi og medlemsskab af UNF. Al indenlands transport til og fra campen refunderes. 
Campen har en ansøgningsproces, hvor du udvælges til at deltage. Se informationer og ansøg ved at besøge UNF's hjemmeside.