Gå til hovedindhold

Chemistry Camp 2019

Chemistry Camp 2019 byder velkommen til en science camp fyldt med kemi, laboratorie øvelser og meget andet.

Unge fra forskellige dele af landet, får mulighed for at komme på en uge lang camp, hvor nysgerrighed for kemi dyrkes, både i form af praktiske forsøg og spændende fordrag. På campen vil der være mulighed for at skabe nye venskaber, samtidig med man forbyder sig i kemiens vilde verden, på et højere niveau.

Campen arrangeres af frivillige unge fra UNF, som er klar til at give eleverne en af de fedeste oplevelser i deres liv. Udover det faglige program, er der også et socialt program. Her er der mulighed for at lære de andre deltagere og de frivillige at kende.

Praktisk info

Det er ikke et krav, at have kemi på højt niveau for at deltage på campen. Det er heller ikke et krav, at man nødvendigvis er god til kemi. Det vigtigste er interessen for kemiens verden. 

Pris og tilmelding

Prisen for campen er 500 kr. inkl. kost, logi og medlemsskab af UNF. Al indenlands transport til og fra campen refunderes. 

Campen har en ansøgningsproces, hvor du udvælges til at deltage. Se informationer og ansøg ved at besøge hjemmesiden i linket til højre på denne side.