Gå til hovedindhold

Regionalt naturfagskoordinatormøde - Syddanmark 2020

Koordinatormøde workshop 2017 - Forankring - Foto- Suong Christensen © Astra

Formålet med mødet

  • Videndeling blandt naturfagskoordinatorer om arbejdsopgaver, indsatsområder og problemstillinger i arbejdet med at understøtte og udvikle en kommunal naturfaglig kultur
  • Drøftelse af videndelingsprocesser blandt centrale aktører i kommunen

Hvad skal der ske

Mødet arrangeres som et online møde. Vi skal kigge nærmere på, hvordan videndelingen finder sted ude blandt jer i kommunerne, og der bliver også mulighed for at sparre med hinanden om jeres udfordringer, både på den korte bane fx ifm. COVID-19-situationen, og også på længere sigt jeres arbejde med den kommunale naturfaglige kultur.

På mødet fortæller vi sidste nyt fra Astras egne rækker, både alle netværksarrangementerne for jer naturfagskoordinatorer, for naturfagsvejlederne og for koordinatorer på ungdomsuddannelserne, og om Astras større indsatser, herunder Naturvidenskabsfestival, Masseeksperimentet, HCØ-fejringen mm.

Praktiske informationer

Det er gratis at deltage, og deltagerne sørger selv for egen kaffe og kage :-)

Tilbagemelding

Tilmelding eller framelding er senest den 15. maj 2020

Program

08.50 - 09.00    
Teknisk “tjek-ind”

09.00 - 09.10    
Velkommen til mødet, introduktion til online mødeform

09.10 - 09.20    
Nyt fra Astra, herunder status på Astras aktiviteter generelt samt Forankrings aktiviteter rettet mod naturfagskoordinatorer, naturfagsvejledere m.fl. specifikt

09.20 - 09.50    
Tjek-ind, naturfagskoordinatorens arbejde lige nu. Deling af succeser og snubletråde i jeres arbejde som naturfagskoordinatorer. Kort runde om arbejdet med at understøtte og udvikle kommunens naturfaglige kultur. 

09.50 - 10.50    
Videndeling i kommunerne, kort oplæg om videndeling inden for naturfaglige fællesskaber i kommunen. Herefter drøftelse og opsamling af pointer i et digitalt format.
Vi holder en kort pause undervejs.

10.50 - 11.00    
Afrunding og kort evaluering af mødet

 

Skriv de første bogstaver i søgefeltet, så vil navnet på din kommune hurtigt komme frem i søgningen.