Gå til hovedindhold

Regionalt naturfagskoordinatormøde - Sjælland januar 2022

Naturfagsvejledernetværksmøde - Forankring - ©Astra - Foto: Jakob Vind

Formål

  • Videndeling blandt naturfagskoordinatorer:
    om arbejdsopgaver, indsatsområder og problemstillinger i arbejdet med at understøtte og udvikle en kommunal naturfaglig kultur

  • At understøtte det lærende netværk mellem naturfagskoordinatorer fra regionens kommuner, og at understøtte  den enkelte naturfagskoordinators rolle ift. eget netværk

Hvad skal der ske?

Mødet afholdes på Antvorskov Skole i LearningTechLab

Inden mødestart er der mulighed for at deltage i frokosten og netværke med de andre deltagere.

  • Astra fortæller om de forskellige indsatser og tiltag i 2022.

  • Som “værtskommune” vil Slagelse fortælle om deres naturfagsindsats både set fra en kommunal og en ungdomsuddannelsesvinkel. Et nyoprettet STEM netværk vil være udgangspunktet for fortællingen og de vil komme ind på værdien af samarbejdet og de mulige fremtidsperspektiver.
    Herunder vil vi få en rundvisning og snak om LearningTechLab (makerspace) og de didaktiske og pædagogiske overvejelser i forhold til anvendelse i naturfagene. 

  • Der bliver god tid til at drøfte generelle udfordringer og opmærksomhedspunkter fra det kommunale arbejde med naturfagene med udgangspunkt i naturfagskompasset.

For at kvalificere naturfagskoordinatormødet så meget som muligt har vi brug for jeres indspark. Brug derfor meget gerne lidt tid på nedenstående hjemmeopgave.

Program

Se programmet i boksen i højre side.

Forberedelse

Forud for mødet må du gerne tænke over om der er en eller flere udfordringer, i dit arbejde som naturfagskoordinator, som du vil have sparring på fra de andre netværksdeltagere. 

Er det gratis og hvad med forplejningen eller andre forhold, som man skal være opmærksom på

Det er gratis at deltage, og Astra sørger for forplejningen.

Tilbagemelding

Tilmelding eller framelding er senest den  20. januar 2022.

Skriv de første bogstaver i søgefeltet, så vil navnet på din kommune hurtigt komme frem i søgningen.

Samtykke

Vi gør opmærksom på, at brug af dit navn og mail til en evt. deltagerliste for mødet, kun finder sted, hvis du forinden har givet dit samtykke. Hvis ikke du giver tilladelse hertil, vil kun din organisations navn fremgå af deltagerlisten.
Under arrangementet vil der blive taget billeder og evt. film, som bliver brugt i markedsføringen eller andet omtale af Astras aktiviteter og til pressen. Derfor beder Astra om samtykke til at bruge evt. portrætlignende billeder og film af dig, der er taget i forbindelse med arrangementet. Ønsker du efterfølgende at ændre din samtykke, kan du skrive til dpo@astra.dk. Du kan læse mere om Astras GDPR-politikker her.
Andre bemærkninger, herunder særlige ønsker til forplejning.