Gå til hovedindhold

Regionalt naturfagskoordinatormøde - Nordjylland januar 2022

Nationalt naturfagskoordinatormøde - Forankring 2018 © Astra - Foto: Jacob Due

Formålet med mødet er:

  • Videndeling blandt naturfagskoordinatorer om arbejdsopgaver, indsatsområder og problemstillinger i arbejdet med at understøtte og udvikle en kommunal naturfaglig kultur

  • At understøtte det lærende netværk mellem naturfagskoordinatorer fra regionens kommuner, og at understøtte  den enkelte naturfagskoordinators rolle ift. eget netværk

Hvad skal der ske?

På mødet sætter vi fokus på jeres arbejde med naturfagene i kommunen. Det gør vi gennem tre punkter, som både skal inspirere og give jer konkret sparring.

Først skal vi arbejde med, hvordan naturfagskompasset og begreberne omkring det kan bruges til at understøtte jeres daglige arbejde med kommunens naturfagsudvikling. Det gør vi ved at sætte fokus på selve den årlige kompassamtale. I får bl.a. anledning til at videndele om, hvordan I forbereder og efterbehandler samtalen. Desuden præsenteres nogle af de resultater, der er fremkommet ved Astras undersøgelse af kompassamtalerne.

Da vi denne gang besøger Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune, får de som "værtskommune" mulighed for at fortælle, hvordan de arbejder med naturfagsindsatsen i kommunen. Vi lytter, spørger og perspektiverer det ind i det arbejde, I alle gør i kommunerne.

Som det sidste punkt på mødet bliver der mulighed for at videndele og sparre om nogle af de udfordringer, I hver især møder i jeres koordinatorarbejder. I tilmeldingsformularen herunder må I meget gerne angive emner til denne videndelingsproces.

Det er gratis at deltage, og Astra sørger for forplejningen.

Tilmelding eller framelding skal ske senest den 19. januar 2022.

Skriv de første bogstaver i søgefeltet, så vil navnet på din kommune hurtigt komme frem i søgningen.

Samtykke

Vi gør opmærksom på, at brug af dit navn og mail til en evt. deltagerliste for mødet, kun finder sted, hvis du forinden har givet dit samtykke. Hvis ikke du giver tilladelse hertil, vil kun din organisations navn fremgå af deltagerlisten.
Under arrangementet vil der blive taget billeder og evt. film, som bliver brugt i markedsføringen eller andet omtale af Astras aktiviteter og til pressen. Derfor beder Astra om samtykke til at bruge evt. portrætlignende billeder og film af dig, der er taget i forbindelse med arrangementet. Ønsker du efterfølgende at ændre din samtykke, kan du skrive til dpo@astra.dk. Du kan læse mere om Astras GDPR-politikker her.