Gå til hovedindhold

Regionalt naturfagskoordinatormøde - Hovedstaden januar 2022

Koordinatormøde Hovedstaden - Forankring 2017 © Astra

Formålet med mødet er:

  • Videndeling blandt naturfagskoordinatorer om arbejdsopgaver, indsatsområder og problemstillinger i arbejdet med at understøtte og udvikle en kommunal naturfaglig kultur

  • At understøtte det lærende netværk mellem naturfagskoordinatorer fra regionens kommuner, og at understøtte  den enkelte naturfagskoordinators rolle ift. eget netværk

Hvad skal der ske?

Mødet indledes med en kort videndeling om og opsamling på det nationale naturfagskoordinatormøde i oktober 2021 om “naturfagskoordinatorens arbejde med udeskole”. Vi går udendørs og faciliterer en proces, så medbring tøj og sko, der passer til vejret.

Derefter skal vi arbejde med, hvordan naturfagskompasset og begreberne omkring det kan bruges til at understøtte og kvalificere de processer, I som naturfagskoordinatorer er en del af i jeres daglige arbejde med kommunens naturfagsudvikling. Det gør vi ved at sætte fokus på selve den årlige kompassamtale. I får anledning til at videndele om, hvordan I forbereder og efterbehandler kompassamtalerne, og I får også lov til at afprøve vores spørgeguide. Desuden præsenteres nogle af de resultater, der er fremkommet ved Astras undersøgelse af kompassamtalerne.

Som et sidste punkt på mødet bliver der mulighed for videndele om nogle af de udfordringer, I hver især møder i jeres koordinatorarbejde. I tilmeldingsformularen må I meget gerne angive emner til denne videndelingsproces.

Tilmelding

Det er gratis at deltage, og Astra sørger for forplejningen.

Tilmelding eller framelding skal ske senest den 17. januar 2022.

Skriv de første bogstaver i søgefeltet, så vil navnet på din kommune hurtigt komme frem i søgningen.

Samtykke

Vi gør opmærksom på, at brug af dit navn og mail til en evt. deltagerliste for mødet, kun finder sted, hvis du forinden har givet dit samtykke. Hvis ikke du giver tilladelse hertil, vil kun din organisations navn fremgå af deltagerlisten.
Under arrangementet vil der blive taget billeder og evt. film, som bliver brugt i markedsføringen eller andet omtale af Astras aktiviteter og til pressen. Derfor beder Astra om samtykke til at bruge evt. portrætlignende billeder og film af dig, der er taget i forbindelse med arrangementet. Ønsker du efterfølgende at ændre din samtykke, kan du skrive til dpo@astra.dk. Du kan læse mere om Astras GDPR-politikker her.
Bemærkninger, herunder særlige ønsker til forplejning.