Gå til hovedindhold

Naturvidenskabskoordinator-møde i Region Nordjylland 2021

Big Bang-konferencen 2019 ©Astra - Foto: Thomas Evaldsen val6506.jpg

Formålet med mødet

De regionale netværksmøder har til formål at give naturvidenskabskoordinatorer inden for den enkelte region mulighed for at mødes, videndele og sparre med hinanden.

Netværksmødet har i år tre temaer:

  1. Model for samtale om gymnasiets naturfaglige kultur.
  2. Evaluering af nye undervisningsforløb i fagteamet. 
  3. Fremme og kvalificering af unges valg af naturvidenskab i gymnasiet

Hvad skal der ske?

På mødet præsenteres “Model for samtale om gymnasiets naturfaglige kultur”, som er udviklet af Astra og afprøvet af gymnasier i netværket. Der arbejdes med modellen, og hvordan man som naturvidenskabskoordinator kan bruge modellen til at understøtte udviklingen af gymnasiets naturvidenskabelige indsats og samarbejdet mellem fagene.

I mødets andet tema arbejdes der med hvordan faggruppen kan lære af enkelte kollegers afprøvning af konkrete undervisningsforløb. Med afsæt i evalueringsfasen i designguiden fra "Samfundsrelevante problemstillinger i naturvidenskabsundervisningen" diskuteres proces og form.

Mødets tredje tema er “Fremme og kvalificering af unges valg af naturvidenskab i deres gymnasiale uddannelse”.

Ud over temaerne vil der på mødet være en kort præsentation af de nye inspirations- og undervisningsforløb til Naturvidenskabens ABC samt den nye videnspakke fra Børne- og Undervisningsministeriet om “Viden om undersøgelsesbaseret undervisning i de naturvidenskabelige fag”.

Tilmelding

Tilmelding via nedenstående formular senest d. 1. december men gerne før.

Nærmere program for mødet publiceres senere.

Download program i menuen til højre

 

Tilmeldning til mødet

Skriv gerne I bemærkningsfeltet, hvis der er særlige hensyn til maden fx. der ønskes vegetar
Vi ønsker at sende en deltagerliste til alle deltagere forud for mødet. Vi gør opmærksom på, at dit navn kun vil fremgå af listen, hvis du har givet dit samtykke. Hvis ikke du giver samtykke, vil kun din institutions navn fremgå af deltagerlisten.
Under arrangementet vil der blive taget billeder og evt. film, som bliver brugt i markedsføringen eller andet omtale af Astras aktiviteter og materialerarrangementer. Derfor beder Astra om samtykke til at bruge evt. portrætlignende billeder og film af dig, der er taget i forbindelse med arrangementet. Ønsker du efterfølgende at ændre din samtykke, kan du skrive til dpo@astra.dk. Du kan læse mere om Astras GDPR-politikker her.