Gå til hovedindhold

Nationalt netværksmøde for naturfagsvejledere 2022

Naturfagsvejledernetværksmøde - Forankring - ©Astra - Foto: Jakob Vind

Det nationale netværksmøde for naturfagsvejledere bliver afholdt dagen før Big Bang-konferencen, d. 5. april 2022. Mødet foregår i Odense Congress Center, så der er mulighed for at deltage i netværksmødet og derefter i de 2 dage på Big Bang-konferencen.
 

Deltagelse i det nationale netværksmøde for naturfagsvejledere er gratis, mens deltagelse i Big Bang-konferencen den 6. og 7. april koster 1695 kr. Du kan godt tilmelde dig netværksmødet uden at tilmelde dig konferencen.

Programmet for netværksmødet er under udarbejdelse men det forventes at der er ankomst kl. 11.30, hvorefter det faglige program vil vare til ca. kl. 17.30. Om aftenen vil der være en netværksmiddag samt et uformelt aftenprogram.

Hvis du er tilmeldt det nationale netværk for naturfagsvejledere, vil du automatisk modtage en mail med tilmeldingslink til det nationale netværksmøde for natufagsvejledere omkring d. 1. dec. 2021.

Læs mere om Big Bang-konferencen her

OBS! Det er vigtigt, at du ikke tilmelder dig via linket på Big Bang-konferencens hjemmeside, men bruger det tilsendte tilmeldingslink, hvis du ønsker at deltage i netværksmødet.