Gå til hovedindhold

Nationalt netværksmøde for naturvidenskabelige ressourcepersoner på erhvervsskoler

Naturfagsvejledernetværksmøde - Forankring - ©Astra - Foto: Jakob Vind

Formål med mødet

  • Formålet med netværksmødet er at understøtte de naturvidenskabelige ressourcepersoner i at bidrage til udvikling af den naturfaglige kultur på egen skole.
  • at sætte fokus på videndelingsprocesser omkring de naturvidenskabelige grundfag på den enkelte skole, ud fra et didaktisk, et organisatorisk samt et strategisk perspektiv. 

Hvad skal der ske?

Vi inviterer til et møde, hvor vi sætter fokus på de videndelingsprocesser, der er med til at styrke samarbejdet omkring de naturvidenskabelige grundfag på den enkelte skole. På mødet vil der være inspirerende oplæg, der lægger op til de efterfølgende refleksionsprocesser, der foregår i mindre grupper.

Program - klik her

13.00
Velkommen

13.15
Oplæg om videndeling og netværk v. Astra

13.45
Inspirationsoplæg

“Fra fagansvarlig til naturfagskoordinator” v. Jette Vester Nielsen, underviser og naturfagskoordinator og Karina Krage, uddannelsesleder, SOSU Nord

14.15
Pause

14.25
Refleksion og kortlægning over vidensdelingsstrukturer - veksel mellem faciliteret gruppearbejde og fælles drøftelse, v. Astra

15.45
Opsamling og evaluering

16.00
Tak for denne gang


Praktisk information

Det er gratis at deltage. Da mødet er online, sørger man selv for forplejningen.

Tilmelding

Tilmelding skal ske senest onsdag den 28. april 2021.

Skriv de første bogstaver i søgefeltet, så vil navnet på din kommune hurtigt komme frem i søgningen.
Kommune og institutionsnummer udfyldes ud fra valg af skole, og kan ikke redigeres.
Hvis din skole / institution ikke findes på listen, skriv det her.
Under arrangementet vil der blive taget billeder og evt. film, som bliver brugt i markedsføringen eller andet omtale af Astras aktiviteter. Derfor beder Astra om samtykke til at bruge evt. portrætlignende billeder og film af dig, der er taget i forbindelse med arrangementet. Ønsker du efterfølgende at ændre din samtykke, kan du skrive til dpo@astra.dk. Du kan læse mere om Astras GDPR-politikker her.