Gå til hovedindhold

Nationalt naturfagskoordinatormøde 2021

Workshop - Nationalt Koordinatormøde 2019 - ©Astra - Foto: Jakob Frisk

Det nationale netværksmøde for kommunale og regionale naturfagskoordinatorer 2021 afholdes den 6.-7. oktober på Hotel Fjordgården med besøg på Naturkraft i Ringkøbing.

Årets møde vil have fokus på "udeskole" i et didaktisk, organisatorisk og politisk perspektiv.

Hvad er udeskole?

“Udeskole er en bred betegnelse for undervisning med udgangspunkt i fagenes mål (Fælles Mål), der regelmæssigt og over længere tid gennemføres uden for klasseværelset og skolens mure. Udeskole bygger på et samspil mellem undervisning inde og ude. Udeskole kan foregå mange steder, eksempelvis i skolegården, naturområder, virksomheder, museer, kirker, genbrugspladser, andre pladser mv.” (Definitionen stammer fra projektet “Udvikling af Udeskole”)

Efter et år, hvor mange har været tvunget til at undervise uden for klasseværelset på grund af corona-restriktioner, er udeskole, som en mulig didaktik og organisering af undervisningen, blevet endnu mere aktuel i mange kommuner. Samtidig kan udeskoledidaktik måske også inspirere både den åbne skole, brugen af eksterne læringsrum og samarbejdet med andre aktører i lokalsamfundet.

Glæd jer til at blive klogere og dele erfaringer og overvejelser med jeres kolleger - og til at vi atter kan mødes fysisk i spændende og inspirerende rammer. 

Deltagelse er gratis for kommunale naturfagskoordinatorer, og Astra betaler for overnatning og almindelig forplejning. Deltagerne skal selv arrangere og betale for transport til og fra mødet.

Programoverblik

Dag 1 - Naturkraft

16.00 Velkomst
16.15 Naturkraft - Intro og leg i parken
20.30 Uformel netværksaktivitet

Dag 2 - Hotel Fjordgården

09.00 Dagens tema: Udeskole
09.30 Oplæg i et didaktisk, politisk og organisatorisk perspektiv
13.30 Café - to runder med udeskole-erfaringer
15.00 “Din kommunale naturfagsindsats i et energi- og stofperspektiv.”

Læs mere om de enkelte oplæg og oplægsholdere i det detaljerede program. Find programmet i boksen i kolonnen til højre.

 

Tilmelding herunder - Senest den 20/9 kl. 12.00 

 

Vælg den kommune eller region som du er naturfagskoordinator for. Skriv de første bogstaver i søgefeltet, så vil navnet på din kommune eller region hurtigt komme frem i søgningen.

Onsdag den 6/10

Torsdag den 7/10

Må Astra bruge dine kontaktoplysninger som navn, email, telefonnr. kommune eller region på en deltagerliste.
Under det nationale netværksmøde for naturfagskoordinatorer bliver der taget billeder, som efterfølgende vil blive brugt i forbindelse med markedsføring, rekruttering og anden omtale af Astra. Derfor beder Astra om samtykke til at bruge eventuelle portrætlignende billeder af dig, der er taget i forbindelse med arrangementet - situationsbilleder kræver ikke særlig tilladelse. Ønsker du efterfølgende at ændre dit samtykke, kan du skrive til dpo@astra.dk. - dette vil dog ikke ændre lovligheden af vores behandling indtil da. Du kan læse mere om vores GDPR-politikker her
Fx særlige hensyn eller ønsker i forbindelse med forplejning