Gå til hovedindhold

Nationalt naturfagskoordinatormøde 2020

Nationalt naturfagskoordinatormøde - Forankring 2018 © Astra - Foto: Jacob Due

Årets møde for kommunale og regionale naturfagskoordinatorer har science-kapital som tema. Mødet afholdes i det helt nye "Naturkraft" i Vestjylland.

På årets nationale naturfagskoordinatormøde skal I sammen blive klogere på begrebet science-kapital og generelt afdække, hvilke muligheder kommunerne har for at understøtte skoler og eksterne læringsrums arbejde med at udvikle børn og unges engagement og selvforståelse i forhold til naturvidenskab. 

Ud over årets tema bliver der selvfølgelig også mulighed for at netværke og tale med jeres kolleger om, hvad der skete med naturfagsundervisningen under Corona-nedlukningen. 

Årets møde afholdes hos Naturkraft, der præsenterer sig selv som en oplevelses-arena, hvor naturens kræfter sættes i spil, og de besøgende kan lege sig til ny viden. Naturkraft blev indviet i starten af juni og består af et stort udendørsareal og en hovedbygning med forskellige udstillinger, der formidler naturen og naturens kræfter med afsæt i Vestjylland. 

Se evt. filmene herunder, hvis du vil vide mere om Naturkraft:

  • TV MIDTVEST “Åbning af Naturkraft
    En ½ time lang, men meget inspirerende, præsentation af Naturkraft - fra pædagogikken til organisationen bag den nye oplevelsesarena. 

  • Visionen for Naturkraft - Fortalt af direktøren med visualiseringer af det færdige projekt.

Tilmeld dig eller meld afbud ved at udfylde formularen herunder senest den 15. september.

Vælg den kommune eller region som du er naturfagskoordinator for. Skriv de første bogstaver i søgefeltet, så vil navnet på din kommune eller region hurtigt komme frem i søgningen.
Her har du muligheden for at ønske at din mad er vegetarisk.
Under det nationale netværksmøde for naturfagsvejledere bliver der taget billeder, som efterfølgende vil blive brugt i forbindelse med markedsføring, rekruttering og anden omtale af Astra. Derfor beder Astra om samtykke til at bruge eventuelle portrætlignende billeder af dig, der er taget i forbindelse med arrangementet - situationsbilleder kræver ikke særlig tilladelse. Ønsker du efterfølgende at ændre dit samtykke, kan du skrive til dpo@astra.dk. - dette vil dog ikke ændre lovligheden af vores behandling indtil da. Du kan læse mere om vores GDPR-politikker her