Gå til hovedindhold

Advarselsmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Matematikcamp om mønstre for 6. og 7. klassetrin

 

Vigtig info:


Alle camps frem til sommerferien er aflyst pga corona-situationen. Vi afventer ny om udmelding om situationen, før vi igen åbner for tilmelding til fremadrettet camps.

 

Kom og afprøv dine matematiske evner på Science Talenters matematikcamp for unge matematiktalenter fra 6. og 7. klassetrin. Vi arbejder med geometri, symmetri og mønstre.

På campen skal talenterne bruge deres viden om drejninger, spejlinger og forskydninger til at svare på spørgsmål om, hvordan flisegulve og tapetmønstre kan se ud. Undervejs møder vi de matematiske begreber tapetgrupper og Penrosefliser samt M.C. Eschers kunst.

Derudover bliver der tid til at kører segway, prøve VR, hygge med andre talenter og meget mere. 

Tid og Sted

Campen afholdes den 12. august kl 10.00 til den 14. august 2020 kl. 15.00 hos Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø. 

Målgruppe

Matematisk interesserede elever fra 6. og 7. Klassetrin.

Pris

Prisen er 1.600 kr. pr. elev og inkluderer fuld forplejning, alle materialer og en Science Talent T-shirt. Der kan maksimalt deltage 4 talenter fra hver skole. Medlemmer af vores netværk har fortrinsret til pladserne og får 20% rabat. (dvs at prisen er 1.280 kr for medlemmer). Beløbet er momsfritaget.

Hvis andre end skolen vil tilmelde talenter, skal faktureringsoplysninger samt tilknytningsforhold oplyses under bemærkninger i tilmeldingsformularen.

Tilmelding

Tilmelding herunder. Deadline for tilmelding er den 25. juni 2020.