Gå til hovedindhold

Konference: Naturfagene ud af boksen

Engineering Day. © Engineer the Future/Mikal Schlosser

Naturfagene ud af Boksen afholdes d. 3. sep. kl. 8-16 på Learnmark, Stadionsvej 2 i Horsens og indledes med et brag af  idémanden bag kemishow, Peter Hald og afsluttes med et underholdende foredrag af Morten D.D. Hansen. 

For pædagoger i dagtilbud eller lærere for de yngste være mulighed for at eksperimenter med vindbiler, leg med nye teknologier, se på legepladsen som et uformelt læringsmiljø og få inspiration til, hvordan du udvikler den bæredygtige dialog om Verdensmålene.

Er du naturfagskonsulent og/eller underviser du elever på mellemtrinnet og i udskolingen, så byder konferencen på en bred vifte af oplæg og workshops inden for STEAM og entreprenørskab. Få inspiration til, hvordan du anvender 3D-printere i din undervisning, gå i laboratoriet og lav fremtidsmad eller udtræk fedt fra fødevarer. Du kan også dykke ned i, hvordan du bevidst arbejder med 21st Century Skills og se eksempler på Samspilsforløb mellem skole og virksomheder, hvor eleverne har løst virkelighedsnære udfordringer.

I år har vi et særlige fokus på at præsentere det nationale program Engineering i skolen. I den forbindelse afholdes der forskellige oplæg og workshops, hvor du kan blive introduceret til tre kommunale bud på, hvordan engineering implementeres i naturfagsundervisningen.