Gå til hovedindhold

Camp om anvendt matematik for 1.g'ere

Matematik i liv, død, rum og tid!

Der er matematik i alt i verden omkring os. Matematik beskriver former og udviklinger og gør det muligt at se principper og fællestræk i de mest forskelligartede fænomener og at forudsige og forklare verden omkring os. På campen skal vi se eksempler på, hvordan matematikken hjælper os til at forstå forhold mellem rovdyr og byttedyr, smittespredning, raketbaner, udbredelsen af lyd samt spillebrikker og deres faconer.

Campen består af workshops om forskellige matematiske emner fra biologi, fysik, musik og spil, hvor du møder ligninger, formler og regnemetoder, der kan forklare aspekter af de forskellige fag. På den sidste dag vælger I et emne at fordybe jer i, som præsenteres for de øvrige campdeltagere i grupper.

Tid og Sted

Campen afholdes onsdag den 9. februar kl. 10.00 til fredag den 11. februar 2022 kl. 15.00 hos Science Talenter, Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, Akademigrunden 18, 4180 Sorø. 

Målgruppe

1.g elever fra STX/HTX på en matematik A studieretning med smag for formler og interesse for matematikkens forklarende kraft i andre fag.

Pris

Prisen er 1250 kr. pr. deltager og inkluderer fuld forplejning, alle materialer og en Science Talent T-shirt. Beløbet er momsfritaget.

Der kan maksimalt deltage 4 talenter fra hver skole. Medlemmer af vores netværk har fortrinsret til pladserne og får 20% rabat. 

Hvis andre end skolen vil tilmelde talenter, skal faktureringsoplysninger samt tilknytningsforhold oplyses under bemærkninger i tilmeldingsformularen.

Kontakt

For mere information kontakt campleder, Terese Nielsen, tmn@astra.dk 

Tilmelding

Tilmelding herunder. Deadline for tilmelding er d. 26. januar 2022

Deltager

Skole og kontaktperson


Bemærk: Ved forældrebetaling skal den betalende forælder i nedenstående felter oplyse eget navn, e-mail, telefon og adresse med henblik på fakturering. I bemærkningsfeltet skrives "forældrebetaling".