Gå til hovedindhold

Bloom festival

Bloom school festival

Bloom School er en nyskabende festival om videnskab og natur, der midt i det grønne Søndermarken på Frederiksberg gør os klogere på universet, på verden og på os selv.

Som noget nyt åbner festivalen i 2019 med skoleprogrammet Bloom School, der er et gratis naturfagstilbud for elever fra 6.-9. klasse. 

Midt i det grønne Søndermarken på Frederiksberg, kan eleverne møde nogle af landets dygtigste forskere og formidlere. Eleverne får mulighed for at observere, eksperimentere og undre sig. Vi giver ikke alle svarene, men stiller spørgsmål for at blive klogere på verden. 

Gennem workshops, oplæg, hands-on aktiviteter og vandringer i Søndermarken er ambitionen med Bloom School at styrke elevernes naturfaglige dannelse og deres interesse for videnskab.

Programmet til Bloom School er tilrettelagt efter Fælles Mål på tværs af naturfagene. Der vil blive udviklet undervisningsmateriale, som kan bruges inden og efter festivalen.

Program

Oplæg med populære forskere og formidlere

Workshops, hvor elever kan observere og eksperimentere 

Guidede vandture i Søndermarken, som sætter elverne i direkte kontakt med naturvidenskabelige fænomener

Hands-on aktiviteter og kunstoplevelser på festivalpladsen, hvor eleverne selv kan gå på opdagelse

Pris og tilmelding

Tilmeldingen til Bloom School er åben. Det er gratis for skoleklasser at deltage. Man skal som lærer blot tilmelde sin klasse på forhånd. Du kan læse mere om tilmelding på bloom.ooo/bloom-school. 

Du er også velkommen til at kontakte Bloom School med spørgsmål, feedback eller andre forespørgelser på esther@goldendays.dk.