Gå til hovedindhold

Biotech Camp 2019

Unge fra hele landet får mulighed for en ugelang camp, præget af nysgerrighed for bioteknologien i teori og praksis. Her vil I få muligheden for at skabe venner for livet og fordybe jer i bioteknologiens forunderlige verden på et højere niveau.

Under campen vil du som deltager blive præsenteret for opgaver og laboratorieøvelser. Underviserne er fra biologiske og bioteknologiske uddannelser på universitetet, der udover at stå for undervisningen, også vil hjælp med at løse opgaverne, der er af varierende sværhedsgrad, så alle kan være med, og blive udfordret. 

Praktisk info

For at ansøge kræves det blot, at du har mod på at bruge én uge af din sommerferie i bioteknologiens tegn. Der er ingen krav til uddannelsesmæssig baggrund eller faglighed. Det eneste krav for deltagelse er lysten til at udforske de mange forskellige grene inde for bioteknologien. 

Pris og tilmelding

Prisen for campen er 500. kr. inkl. kost, logi og medlemsskab af UNF. Al indenlands transport til og fra campen refunderes.

Campen har en ansøgningsproces, hvor du udvælges til at deltage. Se informationer og ansøg ved at besøge hjemmesiden i linket til højre på denne side.