YouTube videoen "Sodavandskøling i våde sokker! HVERDAGSFYSIK"

Sodavandskøling i våde sokker

Relaterede aktiviteter
Hvorfor er der forskel på hvor svær en fryser er at åbne, hvis du åbner den to gange i træk?  Vi fokuserer her på hvordan man arbejder naturvidenskabeligt, og tager udgangspunkt i hverdagsfænomener, der er udpeget af gymnasieelever. Vi anbefaler at bruge videoen som opstart, samt at hente det udviklede materiale, som du finder i boksen "Hent filer". Der finder du omfattende hjælp til både elev og underviser.
Vi tester en hjemmebygget powerbank på en *****kold forårsdag og ser, hvor længe vi kan spille Xbox udendørs. Se videoen, og hent det udviklede materiale, som du finder i boksen "Hent filer". Der er både materiale til elev og underviser.
Hvorfor dugger spejlet når du bader? Når du bader, vil du ofte opleve at spejlet dugger til. Vi undersøger fænomenet i videoen her. Vi anbefaler at bruge videoen som opstart og at hente det udviklede materiale, som du finder i boksen "Hent filer". Der finder du hjælp til både elev og underviser.
Vi leger kredsløb er en leg, hvor deltagerne selv finder på, hvordan de med deres krop kan illustrere, hvordan et elektrisk kredsløb virker.

Modtag Astras nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, der inspirerer! Med gode idéer, ny viden og inspiration til hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Skip to content