Gå til hovedindhold

Advarselsmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Workshop 3 / Internat

Internat med fokus på brugerne

Workshoppen gennemføres som en øvelse i brugerinddragelse. I løbet af internatet skal deltagerne producere anbefalinger til en naturfagsstrategi i en case-kommune (Jammerbugt Kommune), herunder anbefalinger til en proces for udvikling af strategien.

Overordnet program

  • Introduktion til brugercentreret design
  • Indsamling af information fra elever, lærere, skoleledere m.v. i Jammerbugt Kommune.
  • Bearbejdning af information og udarbejdelse af løsningsforslag.
  • Præsentation for et panel af ledere og beslutningstagere fra kommunen.
  • Generel videndeling og sparring mellem deltagerne.


Forberedelse

Inden workshoppen opfordres deltagerne til at orientere sig i diverse materiale relateret til Jammerbugt Kommune. Se bilag i boksen til højre under Bilag/Materiale til personlig forberedelse.

Efterbearbejdning

Efter internatet forventes deltagerne at have fået inspiration til hvem i deres egen kommune de med fordel kan inddrage, hvornår og hvor meget. Kommunernes UR-teams kan hente inspiration i dette forslag til skabelon for en “Plan for inddragelse” samt i skemaet “Refleksion over samarbejde”. Begge dokumenter er inspireret af redskaber fra projektet “Samskabt styring”.

Praktiske rammer

Tid: Mandag den 23.8.21 kl. 12 - tirsdag den 24.8.21 kl. 15
Sted: Rønnes Hotel Slettestrand, Kystvejen 25, 9690 Fjerritslev, tlf.: 98 21 71 50 (Selve mødet gennemføres i nabohotellet Klitrosen, Slettestrandvej 130)
Deltagere: Kommune-Teams fra de 13 kommuner der deltager i UdviklingsRum 2021-22 samt relevante konsulenter fra Astra’s Forankringsteam.

Tilmelding

Bekræft din deltagelse ved at udfylde nedenstående skema senest den 9. august 2021.