Gå til hovedindhold

I fixer, vi støtter

‘I fixer, vi støtter’ er et koncept, der kort og godt går ud på, at få fixet nogle af de mange gør det selv-projekter der findes rundt om i Danmark. Uanset om det er en idrætsforening, en fanklub, en haveforening, en børnehave eller noget helt femte, og uanset hvad formålet med projektet er, så støtter konceptet– bare I selv fixer det!

Beskrivelse

Lav en kort beskrivelse af projektet. Denne vil fremgå af oversigten over projekter på hjemmesiden.

Giv herefter en grundig beskrivelse af projektet, hvori det fremgår, hvad der trænger til at blive fixet, hvilke materialer der skal bruges til det og hvorfor det lige netop er dette projekt, der skal støttes.

Vedhæfte et billede af projektet, men man kan også meget gerne lave en mere personlig video, hvor man fortæller om projektet og hvorfor det netop er dette projekt der skal have støtte. Det er ikke et krav, at der laves en video, men jo bedre projektet kan dokumenteres, jo nemmere er det for jem og fix at se det samme potentiale og de gode idéer.

Hvem kan søge?

Uanset om I er en idrætsforening, en fanklub, en haveforening, en børnehave eller noget helt femte, og uanset hvad formålet med jeres projekt er, så støtter vi – bare I selv fixer det!

Ansøgningsfrist

Der kan maksimalt ansøges om 50.000 kr., men jo mere realistiske man er omkring behovet for støtte, des større er chancen for, at projektet udvælges.

Der findes tre grupper af projekter; lille, mellem og stort – alle størrelser støttes!

  • Lille projekt: 0-5.000 kr.
  • Mellem projekt: 5.000-20.000 kr.
  • Stort projekt: 20.000-50.000 kr.

Kilde: jem og fix