Gå til hovedindhold

Del dit guld

Workshop om fysiologi - Big Bang © Thomas Evaldsen

Har du noget på hjerte, og har du lyst til at være oplægsholder? Så er det lige nu, du skal indsende dit forslag til et oplæg eller en workshop på Big Bang 2018.

Holdet bag Big Bang-konferencen er i fuld gang med at sammensætte et inspirerende program med spændende workshops, debatter, den nyeste forskning og masser af videndeling.

Har du lyst til at formidle et oplæg med efterfølgende debat? Har du forskning, projektresultater eller erfaringer fra din skole eller organisation du brænder for at dele videre. Eller kunne du tænke dig at afholde en workshop? Bidrag skal tage udgangspunkt i et af de ni spor på Big Bang-konferencen d. 5. - 6. april 2018?

Som oplægsholder på konferencen bliver du midtpunkt for en stor flok deltagere, der brænder for naturfagene og som helt sikkert vil inspirere dig i dit arbejde. Du deltager naturligvis gratis i konferencen og kan suge til dig af alt, hvad den ellers har at byde på.   

Interesseret? Så udfyld og indsend dit forslag via nedenstående formular senest d. 30. september 2017. Forslagene vil blive vurderet af en komité af arrangører og samarbejdspartnere, hvorefter vi vender tilbage til dig.

Tag udgangspunkt i et af de ni spor

Dit oplæg eller din workshop skal tage udgangspunkt i et af konferencens ni spor:  

Spor 1: Didaktisk forskning

Hvad er den nyeste viden om, hvad der virker i og omkring undervisningen? Få input til din undervisning fra dansk og international fagdidaktisk forskning.

Spor 2: Den yderste grænse

Hvor går grænsen, når det gælder kroppens præstationer, etik, atmosfæren og meget andet? Udforsk 'Den yderste grænse', som er temaet for Naturvidenskabsfestival 2018 i uge 39.

Spor 3: Tværfaglighed og faglighed

Hvad er tværfaglighed i naturvidenskab, i skolen og på gymnasiet? Hvordan kan vi integrere fagene, uden at fagene forsvinder? Vi sætter fokus på forskelle og ligheder mellem naturfagene.

Spor 4: Talent i den daglige undervisning

Hvordan motiverer vi de talentfulde elever, og hvordan sikrer vi deres interesse for og engagement i naturvidenskab? Vi ser på erfaringerne lokalt, nationalt og internationalt.

Spor 5: Fremtiden er grøn

Bliv klogere på, hvordan du underviser i bæredygtighed, miljø og natur, så dine elever klædes på til arbejdet med at skabe en bæredygtig fremtid.

Spor 6: Engineering og teknologi

Hvordan arbejder du med innovation og teknologi i naturfagsundervisningen, så elevernes innovationskompetence styrkes, og de motiveres til at opsøge viden?

Spor 7: Samarbejde og overgange

Du inviteres til at diskutere samarbejde og progression mellem uddannelsesniveauerne, og vi præsenterer nyere fagdidaktisk forskning og giver inspiration til samarbejde.

Spor 8: Ny naturvidenskab

Bliv præsenteret for ny forskning fra hele det naturvidenskabelige område. Du får faglig forkælelse i form af inspirerende foredrag med engagerede eksperter fra mange forskellige fag og forskningsfelter.

Spor 9: Naturfaglige kompetencer i praksis

Få inspiration til planlægning og evaluering af naturfagsundervisningen med fokus på de naturfaglige kompetencer.

Du kan læse mere om de ni spor her.