Gå til hovedindhold

Materialer til din undervisning

Vi fandt 89 materialer

De Blå Hajmyter

De Blå Hajmyter

Mennesket har altid været fascineret af hajer. Hajer er blandt de mest myteomspændte dyr i verden. Men lige så fascinerede, som vi er af hajerne – lige så meget frygter vi dem! For hvad ved vi egentlig om hajer? Myterne er mange og vidt udbredte: Hajer æder mennesker! Hajer drukner, hvis de ligger...
6. klasse til 10. klasse
Byg en støvsuger - et undervisningsforløb - astra
Astra

Byg en støvsuger

Ingeniørens Udfordring består af en lærervejledning og tilhørende elevark. I vejledningen til læreren findes konkrete forslag til aktiviteter, der understøtter elevernes begrebsforståelse og designproces.
ISI model et innovativt værktøj til undervisningen - astra © astra
Astra

ISI-modellen helt kort

ISI-modellen er et innovativt værktøj, du kan bruge for at engagere, involvere og inkludere eleverne i undervisningen i folkeskolen.
4. klasse til 10. klasse
Astra

Sådan kan du bruge Juniorforskerne i din undervisning

Gør naturfagsundervisningen kreativ og sæt samtidig innovation på skoleskemaet. Undervisningsmaterialet "Juniorforskerne" giver dig mulighed for at sætte fokus på elevernes egne ideer og den naturvidenskabelige arbejdsmetode.
4. klasse til 6. klasse

Mejeriprodukter - et eksempel på bioteknologi

Mejeriprodukter er et eksempel på bioteknologi, som findes i elevernes hverdag. Undervisningsforløbet har en undersøgende tilgang til mejeriprodukter, hvor eleverne fremstiller surmælksprodukter ved at eksperimentere med mikroorganismers vækst og vækstbetingelser. Der sættes fokus på...
7. klasse til 9. klasse
Workshop førstehjælp PH Metropol - Naturvidenskabsfestival 2014 @ Carsten Andersen
Astra

Hvem skal jeg redde først?

Hurtige og målrettede beslutninger kan redde liv. Når der sker en ulykke, og man skal yde førstehjælp, er det vigtigt at vide, hvad man skal gøre, i hvilken rækkefølge det skal gøres og hvorfor. Få et fagligt forløb om førstehjælp her.
7. klasse
Astra

Trækker græshoppen vejret på samme måde som fisken?

Trækker græshoppen vejret på samme måde som fisken? Er en hands on-viden om dyrenes anatomi og kredsløb. Gennem dissektioner af forskellige dyr i dyrerækken får eleverne indsigt i dyrenes iltningssystemer, organer og i den evolutionære udvikling.
3. klasse til 4. klasse
Anatomisk hjerte
Astra

Kærlighedens kemi - er forløb om hormoner

Taler vi om kærlighed, tegner vi et hjerte. Og ofte, når vi taler om følelser, bruger vi også hjertet som metafor og billede på, hvor følelser sidder. Med dette undervisningsforløb om kærligheden og følelsernes kemi kan dine elever blive klogere på, hvordan følelserne ser ud, og hvor de sidder henne.
7. klasse til 8. klasse
Åndedrætssystemet
Astra

Pust og sug - om det menneskelige luftvejssystem

"Pust og sug" giver 6.-8. klasses elever en indføring i ingeniørens arbejdsproces, samtidig med at de lærer om åndedrætssystemet og det lille kredsløb. Undervisningsforløbet er et af ti forløb i et europæisk undervisningsmateriale om ingeniørens arbejdsmetode kaldet I ngeniørens Udfordring...
4. klasse til 6. klasse
Anatomisk hjerte
Astra

Hjertet - fra symbol til organ

Når man beder de mindste elever tegne et hjerte, får man nok mange bud, der ligner hjertet som symbol. I undervisningsforløbet "Hjertet - fra symbol til organ" bliver eleverne klogere på, hvordan deres hjerter egentlig ser ud. I dette forløb undersøger eleverne hjertet gennem hands on-opgaver, hvor...
0. klasse til 3. klasse