Gå til hovedindhold

Bestyrelse

Formand

Harald Mikkelsen

Rektor for professionshøjskolen VIA University College og har deltaget i arbejdsgruppen bag ”Et fælles løft”. Han er cand.scient. i geologi og PhD fra Aarhus Universitet 1990.

Næstformand

Mai Louise Agerskov

Direktør for INCUBA a/s. Hun har tidligere været administrerende direktør for INSERO og for Naturvidenskabernes Hus.

Nils O. Andersen

Professor i fysik på Niels Bohr Instituttet. Han har været formand for arbejdsgruppen bag rapporterne ”Fremtidens naturfaglige uddannelser” og senest ”Et fælles løft” om en national strategi for styrkelse af natur, teknik og sundhed.

Randi Brinkmann Wiencke

Direktør for teknologi, ernæring og sundhed på professionshøjskolen Metropol. Hun er uddannet radiograf og har såvel en Master in Management Development som en H.D. i International økonomi og virksomhedsledelse fra CBS, Handelshøjskolen i København.

Brian Krog Christensen

Uddannelseschef på Silkeborg Gymnasium, og har 2006-10 været fagkonsulent i Undervisningsministeriet og har i den forbindelse arbejdet med nationale og europæiske strategier til styrkelse af naturfag - herunder Et fælles løft. Er medlem af Advisory Board for ScienceTalenter.

Sonja M. Mork

Projektleder ved Naturfagscenteret, Norge, hvor hun arbejder med grundlæggende færdigheder i naturfag, blandt andet gennem sin rolle som projektleder for projekterne "Viten" og  "Forskerføtter og leserøtter"

Aff Hjarnø

Projektleder for "NatuligVis" -  som har fokus på eftervidereuddannelse af alle naturfagslærere i Køge, Faxe og Stevns kommuner. Er læreruddannet og blandt meget andet naturfagskoordinator i Stevns kommune.