Gå til hovedindhold

Nationalt koordinatormøde

Kom til nationalt koordinatormøde og drøft den nationale strategi for naturvidenskab.

Hen over efterår, vinter og forår 2016/17 har Astra været involveret i udarbejdelsen af forslaget til den kommende nationale strategi for naturvidenskab. Et centralt element i strategien er arbejdet med at forankre naturfagene og udvikle den naturfaglige kultur i kommunerne. Det vides endnu ikke helt præcist, hvordan Undervisningsministeriet vælger at udmønte strategiens anbefalinger, men Udfordringsrapporten og Videnskortlægningerne, der kan downloades fra astra.dk/rapporter peger på, at fx faglige fællesskaber, kompetenceudvikling og samarbejde med eksterne læringsmiljøer er nøgleområder.

På mødet

På det nationale koordinatormøde skal vi drøfte nogle af de indholdselementer i det nationale strategiarbejde, der er vigtige for det kommunale arbejde. Hvilken betydning har det for naturfagskoordinatorerne og naturfagsstrategierne, at der nu er (mere) fælles fodslag om naturvidenskab i Danmark, og hvordan kan der opnås synergier mellem nogle af de forskellige områder, der peges på? Hvad siger nogle af vores samarbejdspartnere?

Programmet

Programmet er tilrettelagt, så I som deltagere kan støde til i løbet af onsdag d. 4/10 til enten spisning eller det faglige program (sæt kryds i tilmelding).

Igen i år står ScienceTalenter for et spændende fagligt indspark onsdag aften - denne gang om programmering og teknologi i undervisningen.

Torsdag d. 5/10 starter programmet kl. 9.00.

Det endelige program udarbejdes hen over sommeren og lægges her på siden i slutningen af august.

Sidste frist for tilmelding er 15/9 2017.

 

Onsdag d. 4/10

Torsdag d. 5/10